20 Ocak 2009

Berberi kim traş eder?

Bir köyde bir berber vardır. Bu berber sadece ve sadece kendi başına traş olamayanları traş eder. Peki berberi kim traş eder?

13 yorum:

  1. Kendisi traş olur

    YanıtlaSil
  2. Hani sadece kendi başına traş olamayanları traş ederdi.

    YanıtlaSil
  3. Sevgili Çağan Bey :D

    Berber hiç traş olmuyor sanırım uzattıkça uzatıyor.Aslında benim merak ettiğim başka bir konu.Benim de özel bir fotoğraf merakım var ve evimin bir köşesi tamamen kendi çektiğim fotoğraflarla dolu.Hangi makinayı kullandığınızı merak ediyorum.Teşekkürler...

    YanıtlaSil
  4. Berber kendisi traş olur tabiiki gidip başkasına paramı verecek. birde zaten köyde başka berber yok sanırsam. :):)

    YanıtlaSil
  5. Düşündüm durdum. İçinden çıkamadım. Berber eğer kendisi traş olursa kuralı bozmuş olacak. Nasıl olacak anlamadım ki..

    YanıtlaSil
  6. Buğday Tanesi fotoğrafa ilgi duymana sevindim. Çalışmalarını da görmek isterim..

    Hangi makineyi kullandığımı sormuşsun... Gülsem mi ağlasam mı diye düşündüm yorumunu okuyunca. Çünkü makinemden hiç memnun değilim. :( Hatta geçenlerde bir ara Facebook profilimde Makinem emekli olmak istiyor diye ilan etmiştim. İlk fırsatta değiştireceğim. Aklında hangi makine var derseniz Nikon D70.

    Makinenin markası ve özellikleri elbette çok önemli. Ama başka önemli konular da var tabii. Mesela ışık. Ben foto sözcüğünün Grekçe ışık demek olduğunu öğrendiğimde amatör bir fotoğrafçı olacaksam eğer, herşeyden önce ışığı doğru okumayı öğrenmem gerektiğini anlamıştım.

    Çeke çeke ve paylaşa paylaşa olgunlaşıyor insan amatör fotoğrafçılıkta. Bu gibi işlerde insan genelde hatasını farketmez. Şayet hatalarınızı size söyleyecek, bu işle ilgilenen başka insanlar varsa daha bir sağlam basıyorsunuz yere. Bunları öğrendim zamanla. Umarım birgün bunlardan çok daha iyi fotoğraflar çekebilirim. :)

    Görüşmek dileğiyle..

    YanıtlaSil
  7. Foto kelimesinin ışık anlamına geldiğini ben de duymamıştım daha önce.Beni bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.Evet fotoğraf çektikçe daha tecrübeli ve deneyimli oluyorsun.Elimde makinam sürekli her yeri her kareyi çekmek bazı arkadaşlarım için sıkıntı vermeye başlasa da benim için bir tür terapi.Çünkü o anı ve zamanı bir daha yaşayamayacağımı bilirim. Hani bir söz vardır Bir derede iki defa yıkanamazsın diye.Sebebi de deredeki suyun sürekli hareket halinde olması.Zaman da böyle birşey.Aktığı anda onu bir daha yakalayamam. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  8. ne zaman cevap verecen buna hocam. kim tıraş ediyoru berberi??

    YanıtlaSil
  9. Bu bir kısır döngü. Cevabı yok. Çünkü "sadece ve sadece kendi başına tıraş olamayanları" tıraş eden berber, kendi kendini tıraş ederse kuralı bozmuş olur.

    YanıtlaSil

Yorumunuzda bir web sayfasına bağlantı vermek istiyorsanız buraya bakabilirsiniz.

Yorumlarla ilgili notlar için buradaki sayfanın sonuna bakabilirsiniz.

Sayfa başına git