Karpuzun dilimlerinden bazılarının neden öbürlerinden daha çekirdekli,
Karpuzun dilimlerinden bazılarının neden öbürlerinden daha kırmızı,
Karpuzun dilimlerinden bazılarının neden öbürlerinden daha soğuk,
Karpuzun dilimlerinden bazılarının neden öbürlerinden daha sulu,
Karpuzun dilimlerinden bazılarının neden öbürlerinden daha tatlı,,,
Ceci n'est pas une qerpûz.
|
Çünkü hiçbirimiz birbirimize benzemediğimiz gibi, karpuz da kendi içinde çelişik, kendi içinde türlü türlü.
YanıtlaSilSenin elinin her parmağı bir mi Harun bey?
Hakikaten!.. Şimdi baktım da, elimin parmaklarının da bazıları öbürlerinden daha büyük, daha uzun, daha sert, daha etli, daha kemikli. Yani.
SilBu yorum yazar tarafından silindi.
YanıtlaSilOnlar aslında son zamanlar değil, ilk zamanlar. Mevsimin ilk karpuzları genelde kabak tatlı olur. Zaman ilerledikçe tatları da şekerlenir. Dünkü iyi değil miydi mesela?
SilBu yorum yazar tarafından silindi.
SilElma dedin de aklıma geldi. Geçen güz bana da memleketten elma gönderdiler, aralarında köyden gelenler de vardı, hakikaten de belirgin bir şekilde fark ediliyorlardı. Yani bu böyle.
SilSevgiler...