20 Haziran 2016

Karpuzun dilimlerinden bazılarının neden öbürlerinden daha

Karpuzun dilimlerinden bazılarının neden öbürlerinden daha büyük,
Karpuzun dilimlerinden bazılarının neden öbürlerinden daha çekirdekli,
Karpuzun dilimlerinden bazılarının neden öbürlerinden daha kırmızı,
Karpuzun dilimlerinden bazılarının neden öbürlerinden daha soğuk,
Karpuzun dilimlerinden bazılarının neden öbürlerinden daha sulu,
Karpuzun dilimlerinden bazılarının neden öbürlerinden daha tatlı,,,

Ceci n'est pas une qerpûz.

6 yorum:

  1. Çünkü hiçbirimiz birbirimize benzemediğimiz gibi, karpuz da kendi içinde çelişik, kendi içinde türlü türlü.
    Senin elinin her parmağı bir mi Harun bey?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hakikaten!.. Şimdi baktım da, elimin parmaklarının da bazıları öbürlerinden daha büyük, daha uzun, daha sert, daha etli, daha kemikli. Yani.

      Sil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onlar aslında son zamanlar değil, ilk zamanlar. Mevsimin ilk karpuzları genelde kabak tatlı olur. Zaman ilerledikçe tatları da şekerlenir. Dünkü iyi değil miydi mesela?

      Sil
    2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    3. Elma dedin de aklıma geldi. Geçen güz bana da memleketten elma gönderdiler, aralarında köyden gelenler de vardı, hakikaten de belirgin bir şekilde fark ediliyorlardı. Yani bu böyle.
      Sevgiler...

      Sil

Yorumunuzda bir web sayfasına bağlantı vermek istiyorsanız buraya bakabilirsiniz.

Yorumlarla ilgili notlar için buradaki sayfanın sonuna bakabilirsiniz.

Sayfa başına git