14 Mayıs 2015

Fotoğraf bloğuma beklerim

PhotoGar adlı fotoğraf bloğumu açalı beş yılı aşkın bir süre olmuş. İlk fotoğrafın kayıt tarihi 1 Eylül 2009 olduğuna göre tam da o zaman açmış olmalıyım. Zaten o zaman üç tane fotoğraf yayımlamış ve beş ay boyunca uğramamışım. Doğrusu öyle bir an önce yapıp da bitireyim dediğim bir iş olarak düşünmemiştim. Çektiğim fotoğrafları ayrıca yayımlayabileceğim bir yer olsun diye düşünmüştüm. 7 Mart 2010'da ise, artık rayına girdi diyerek burada da duyurusunu yapmıştım. Gelgelelim o zamanlar da iki-üç ay boyunca otuz-kırk fotoğraf yayımlamış, sonra yine bir yıl boyunca uğramamışım.

Naçizane, fotoğrafla amatör düzeyde ilgileniyorum. İyi fotoğraf çektiğimi de söyleyemeyeceğim. Kendim bile çektiklerimin az bir kısmını beğenirim. Ama gene de çekiyorum işte. Heves... PhotoGar'da bugüne kadar yayımladığım fotoğrafların üçte biri kendi çektiklerim, üçte ikisiyse başkalarına ait olanlar. Bu düzeni sürdüreceğim. İnternette karşıma çıkan güzel fotoğrafları yayımlayacağım sık sık. Kendi çektiklerimi de koyacağım gene. Hatta arkadaşlarımın güzel fotoğraflarını da yayımlarım. 

Güzel de bir tasarımı oldu, herkesi beklerim.

4 yorum:

  1. Çok olmuş daha önce haberim olsaydı gelirdim, bayıldım bloguna :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bayılmana sevindim Şenay. Laf aramızda ben de bayıldım. :)

      Sil
  2. Çok heyecanlandım, ne güzel fotoğraflar var :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşte insan güzel şeyleri paylaşmak istiyor. Uzun zamandır atıl duran PhotoGar'ı yeniden etkinleştirmemin nedeni bu aslında.
      Sevgiler...

      Sil

Yorumunuzda bir web sayfasına bağlantı vermek istiyorsanız buraya bakabilirsiniz.

Yorumlarla ilgili notlar için buradaki sayfanın sonuna bakabilirsiniz.

Sayfa başına git