3 Mart 2013

Kavga Nasıl Yapılır?

Efendim, başlık biraz şaşırtıcı olabilir ancak bu yazıya başka bir başlık da atılamazdı. Pek sık olmasa da blogun istatistiklerini şöyle etraflıca kontrol ettiğim oluyor.

Blogda, "alıntılar" etiketi altında, Çetin Altan'ın, Taktik Nasıl Yapılır?, diye bir yazısı var. Bir zamanlar okuyup çok beğenince burada paylaşmıştım. İşte bu yazıdan dolayı, yani yazının başlığından dolayı, uzun zamandır çok ilginç bir şeye tanık oluyorum. Bakıyorum istatistiklere, vatandaş Google'a, falan şey nasıl yapılır, diye soruyor, Google da onu bizim bloga yönlendiriyor. Misal, resim nasıl yapılır, yemek nasıl yapılır, falan filan. Ancak en çok da, kavga nasıl yapılır, diye soruyorlar.

Hem gülünç, hem düşündürücü. İnsan kavga etmeyi niye merak eder ki? Benim bildiğim, kavgada kural mural olmaz. E, kural olmayınca, doğal olarak "nasıl"ı da olmaz. 


Allah akıl fikir versin memlekete, ne diyelim.

6 yorum:

  1. Çok güldüm, bildiğim kavga iki kişiyle yapılır en azından:)

    YanıtlaSil
  2. :)))benimde bir kaç paylaşımı istila etmiş yabancılar boyuna yorum yapıyorlar destan gibi... etiketlenmiş mi ne olmuş bilmiyorum çok alakasız yorumlar ...silmek zorunda kalıyorum artık paylaşımı ..senin dediğin de oluyor yani :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sözünü ettiğin mesajlar İngilizceyse, onlar spam. Bana her gün 5-10 tane geliyor. Gelir gelmez sil onları. Mesajın altında bir link veriyorlar, tıklayınca da saçmasapan bir sürü site açılıyor.

      Sil
  3. çok pis kavga YAPARIM :p

    YanıtlaSil

Yorumunuzda bir web sayfasına bağlantı vermek istiyorsanız buraya bakabilirsiniz.

Yorumlarla ilgili notlar için buradaki sayfanın sonuna bakabilirsiniz.

Sayfa başına git