26 Aralık 2013

800

Nasıl ki bazı şeyler, siz farkında olun ya da olmayın, ama yavaş yavaş, ama aniden, hayatınızdan silinip giderler, bazı şeyler de aynen o şekilde hayatınıza girerler. Silinip gidenleri, onlar her ne iseler, bir zaman sonra unutursunuz. Olur da bir gün onları hatırlatan bir şeylerle karşılaşırsanız ya özlemle iç geçirirsiniz, ya da unutarak ne iyi etmiş olduğunuzu içinizden geçirirsiniz. Bir de hayatınıza bir yerden sonra giren şeyler vardır. Onların bir zaman sonra hayatınızda ne denli yer edindiğini de ancak bazı belirtiler aracılığıyla görebilirsiniz. Tıpkı benim de sekiz yüzüncü bu kayıt aracılığıyla bu blogun hayatımda ne denli yer edindiğini gördüğüm gibi.

Evet, fazla uzatmayayım, bu blogda yayımlanan 800. kayıttı bu okuduğunuz. Böyle sürerse önümüzdeki yaz 1000. kayıtla ilgili de bir şeyler yazacağım. Hatta o vesileyle size kitap mitap da dağıtacağım, bekleyin siz. :)

4 yorum:

  1. :-) imported ne onu anlamadım ben ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Galiba Türkçesi "içeri aktarılanlar". Benim PhotoGar diye bir blogum daha var ya, uzun zamandın güncellemiyorum gerçi, oradaki iki kaydı buraya aktarmıştım. Blogger'da böyle bir özellik var, bir blogun kayıtlarını öbürüne aktarabiliyorsun. Unutakalmışım bak, iyi ki hatırlattın. :)

      Sevgiler...

      Sil
  2. Aa, iyi oldu bunu öğrendiğim. Aklımda bulunsun. Güzelmiş.

    YanıtlaSil

Yorumunuzda bir web sayfasına bağlantı vermek istiyorsanız buraya bakabilirsiniz.

Yorumlarla ilgili notlar için buradaki sayfanın sonuna bakabilirsiniz.

Sayfa başına git